Izrađujemo moderne kuhinje od najkvalitetnijih materijalaIzrada idejnog namještaja u 3D programuModerne spavaće sobeModeran kupaonski namještaj

Spavaće sobe po mjeri

Spavaće sobe su mjesta gdje se povlačimo svake noći bježeći od svakodnevnog stresa i kao takve moraju imati ugodne elemente kako bi se dobro odmorili. To su naši intimni prostori, i zasigurno je da svi zaslužuju spavaću sobu gdje se mogu potpuno osvježiti, opustiti i pripremiti za novi dan. Ispod naših posteljina i deka, nalaze se ideje koje se pretvaraju u ugodan namještaj za spavanje.

 spavaca soba 12spavaca soba 6spavaca soba 15 

Stolarija Đurđek izrađuje spavaće sobe po mjeri Vašeg spavaćeg prosotra, kako bi imali funkcionalnost u skladu prostora te maksimalnu udobnost spavanja i odmora, naravno uz lijep i atraktivan dizajn prema Vašim željama.

Ukoliko imate želju da izradimo spavaću sobu koju ste već vidjeli kod svog prijatelja ili rođaka, pošaljite nam fotografiju a mi ćemo Vam ponuditi istu takvu spavaću sobu ili uz izmjenu detalja, uz željeni dizajn sa prilagodbom Vašeg prostora sa kvalitenim i modernim materijalima uz pristupaćnu cijenu.

Galerija radova - Spavaće sobe

Galerija 3D projekata - Spavaće sobe

 

 

Kako do nas ?

kako do nas

Pošaljite nam upit !

Email:
Naslov:
Poruka:
Sigurnosno pitanje: 4+3=(slovima)

 

 

 

IZRADA NAMJEŠTAJA PO MJERI

DRVNA GALANTERIJA I STOLARIJA

vl. Ivan Đurđek

Lovrečan 35, 49247 Zlatar Bistrica
OIB: 79455583255
 
 
Mob: 095/907-1450
HR-CROATIA
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Web: www.namjestaj-po-mjeri.hr
Kontakt osoba: Krešimir Ivak
 
namjestaj po mjeri