Izrađujemo moderne kuhinje od najkvalitetnijih materijalaIzrada idejnog namještaja u 3D programuModerne spavaće sobeModeran kupaonski namještaj

O nama

Ljubav prema drvu prenosi se s naraštaja na naraštaj još od 1958. godine kada je otvorena naša stolarska radnja s proizvodnim programom izrade unutarnje i vanjske stolarije te namještaja od masivnog drva. Isti proizvodni program zadržao se do danas samo što se s razvojem novih tehnologija i materijala proširivao i nadopunjavao kako u tehničkom tako i u tehnološkom pogledu.

Uz dugogodišnju tradiciju na tržištu kao značajni pokazatelj sigurnosti i kvalitete naših proizvoda istaknuli bi i pomno birane materijale od prirodnog drva iz kojih izrađujemo  namještaj po Vašoj želji kao i razne pločaste materijale i okove renomiranih europskih proizvođača.

Svakom kupcu garantiran je individualan i profesionalan pristup od strane stručnog osoblja koje će vas savjetovati u odabiru namještaja uz računalnu simulaciju Vašeg životnog prostora i odabranog namještaja. Kompletni proizvodni program orijentiran je na izradu proizvoda po mjeri i želji kupaca kako bi u estetskom i funkcionalnom smislu u potpunosti odgovarao potrebama svakog kupca.

Iz proizvodnog asortimana izdvojili bi izradu kuhinja, spavaćih i dječjih soba, ugradbenih ormara, komoda, kupaonskog, uredskog i drugog namještaja te sobnih i ulaznih vrata. Navedeni asortiman izrađujemo iz raznih pločastih materijala, iverala, medijapana, masivnog drva kao i raznih vrsta europskih i egzotičnih furnira. Svi materijali mogu se kombinirati po želji sa staklom, aluminijem, kerrockom, kožom i drugim materijalima.

Naš tradicionalni obiteljski stolarski obrt prenosi se s generacije na generaciju već više od 50 godina.

Obratite nam se s povjerenjem.

 
 stolarija đurđek

Kako do nas ?

kako do nas

Pošaljite nam upit !

Email:
Naslov:
Poruka:
Sigurnosno pitanje: 4+3=(slovima)

 

 

 

IZRADA NAMJEŠTAJA PO MJERI

DRVNA GALANTERIJA I STOLARIJA

vl. Ivan Đurđek

Lovrečan 35, 49247 Zlatar Bistrica
OIB: 79455583255
 
 
Mob: 095/907-1450
HR-CROATIA
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Web: www.namjestaj-po-mjeri.hr
Kontakt osoba: Krešimir Ivak
 
namjestaj po mjeri